De titel van mijn stukje tekst zegt eigenlijk wel genoeg . Maar ik snap dat je niet zomaar even op mij klikt en toch wilt weten wat ik hier te zoeken heb. Mijn geile kont wil hier zich lekker klaar spelen voor de cam. Alleen heb ik wel een klein beetje hulp nodig.

We beginnen bij mij borsten daarna naar mijn geile kont.

Ik buk wat voor over en richt de cam op mijn borsten. Volle borsten die graag mijn vingertoppen voelen. Alleen zitten ze nu nog in en jasje en die moet nog uit . Langzaam maak ik de haakjes van mijn bh los en doe mijn bandjes naar beneden. Tada hier zijn ze dan . Zodra mijn bh uit gaat worden mijn tepels lekker hard . Breng mijn borst naar mijn mond en begin aan mij tepel te likken.

 

Je zou nu eens moeten weten  wat er allemaal met mijn poesje gebeurd .als je even geduld heb kan je dat strakjes ook nog zien . Maar geduld is een schone zaak ook voor jou.

Als ik dan eenmaal klaar ben met het likken van mijn tepels en het knijpen in mijn borsten wil ik graag verder naar beneden. Ik buk nog een keer een beetje voor over naar de cam en ga staan. Dan kan je mijn geile kont eens goed bekijken . Ik duw mijn billen uit elkaar zodat je alles goed kan bekijken. Je ziet als ik dat doe ook mijn klets natte kutje te voorschijn komen.

Zou je daar niet heel erg graag mee willen spelen? Je vingers in mijn gaatje willen duwen zodat je mij hoort kreunen  van genot? Het kreunen zal er strakjes echt wel van gaan komen als ik eenmaal met mijzelf ga spelen. Kijk jij mee hoe hard mijn gekreun zal gaan worden en hoeveel ik zal gaan genieten? Als ik echt heel erg geil ben ga ik niet voor een keer maar meerdere keren. Dan moet je eens horen hoe geil ik ben.

Zie ik jou snel? Xx

Bekijk webcams van geile kont op onze site.